Quick Quote

Quick Quote

 • Please select the sector that most closely matches your own from the list below.
 • Drop files here or

  Selamat datang ke Hydraulics Online

  Selamat datang ke Hydraulics Online! Rakan Penyelesaian Kuasa Bendalir Global Bebas Anda. Jika ia berhidraulik kami boleh mereka bentuk, membekal, menyelesaikan, membaiki dan menghantarnya! Mari bekerjasama dengan kami; capai cita-cita yang anda rasakan mustahil…

  Mark dan Helen Tonks mengasaskan Hydraulics Online pada tahun 2004 dengan cita-cita menubuhkan syarikat pakar hidraulik bebas yang mampu bersaing dengan syarikat produk hidraulik terulung, lebih maju dan bersaiz lebih besar. Hari ini, Hydraulics Online muncul sebagai rakan niaga hidraulik pilihan pelanggan di seluruh dunia.
  Dari pejabat kami, hanya menghala ke arah selatan Manchester, UK, Hydraulics Online menyampaikan perkhidmatan yang sangat peribadi kepada beribu-ribu pelanggan di seluruh dunia.
  Sama ada syarikat anda ialah syarikat yang menjadi “sebutan ramai” atau syarikat baharu bermula; yang memerlukan bimbingan semasa menghasilkan prototaip atau kejuruteraan semula atau sedang mencari kelengkapan hidraulik yang biasanya menjimatkan kos dan dari sumber yang boleh dipercayai, kami berdedikasi menjadi pembekal yang berdaya saing dari segi harga dan penyampaian serta mengagumkan dari segi kualiti perkhidmatan berbanding dengan pembekal lain.
  Visi kami ialah ingin menjadi penyedia perkhidmatan terulung di dunia dalam penyelesaian kuasa bendalir yang mengutamakan pelanggan.

  10 Sebab Pelanggan Memilih Kami

  hydraulics online icon customer focus

  FOKUS PELANGGAN

  Semuanya tentang diri anda: keutamaan pertama kami ialah kepuasan pelanggan. Sama ada tugasan hanya sekali yang kecil atau hubungan kerja yang bertahan lama dalam menyediakan perkhidmatan hidraulik yang kompleks, kami mahu anda berasa gembira dengan perkhidmatan kami. Sila baca perkara yang ditulis mengenai kami dalam testimoni dan kajian kes pelanggan.

  Hydraulics Online Independence

  100% BEBAS

  Kami 100% bebas – bukan sahaja lanjutan jualan syarikat lain – menyediakan akses kepada lebih 80 jenama hidraulik, nasihat yang saksama dan menawarkan penyelesaian optimum untuk pelanggan kami. Setiap masa.

  Hydraulics Online Personable Responsive Service

  PERKHIDMATAN PERIBADI DAN
  BERTANGGUNGJAWAB

  Hidraulik biasanya membentuk sebahagian daripada produk atau perkhidmatan yang besar, oleh itu kami tahu jika ia tidak dilakukan dengan betul dan cepat pada awalnya, ia akan menjejaskan reputasi anda secara langsung dan cara pelanggan anda melihat anda. Kami terkenal kerana pendekatan kami yang kental dan sanggup berusaha dengan lebih gigih menjangkaui jangkaan. Jenama anda berada di tempat yang selamat.

  Hydraulics Online Global Reach

  JANGKAUAN GLOBAL

  Kami membantu pelanggan di lebih daripada 130 buah negara dan di UK, ia dianggap sebagai “pintu gerbang” penyelesaian hidraulik kepada seluruh dunia. Merangkumi 20 sektor dan pasaran utama, pengetahuan dan pengalaman kami sangat luas dan mendalam: perkhidmatan dan pengetahuan hebat tanpa batasan.

  Hydraulics Online Negotiation Power

  KUASA RUNDINGAN

  Jangkauan global dan perkongsian bersepadu kami dengan 140 pembekal memberikan kami dengan pilihan tanpa saingan dan peningkatan fleksibiliti ke atas penyumberan dari segi harga dan penyampaian – mewujudkan bulatan berbudi yang membolehkan kami mengutamakan keperluan pelanggan.

  Hydraulics Online Technical Know-how

  PENGETAHUAN TEKNIKAL

  Pasukan teknikal kami mempunyai pengalaman 100 tahun dalam penyampaian produk, sistem dan penyelesaian hidraulik bertaraf dunia. Ratusan pelanggan kami beroperasi dalam industri hidraulik; mereka memanfaatkan pengetahuan dan kebebasan kami untuk memaksimumkan potensi jualan mereka sendiri.

  Hydraulics Online Innovative System Design

  REKA BENTUK INOVATIF

  Sama ada anda ingin mengekalkan masa lampau atau mentakrifkan semula masa depan, kami boleh membantu anda mencapai sesuatu yang anda fikir mustahil. Kami suka cabaran. Temui perkongsian kami dengan Concorde and HypED, pasukan UK yang bersaing dalam pertandingan Hyperloop SpaceX global Elon Musk.

  Hydraulics Online British Heritage and quality

  STANDARD KUALITI BRITISH

  Kami dibina berasaskan kualiti dan didorong oleh penambahbaikan berterusan; sentiasa berusaha menjadi terbaik dan memastikan pelanggan kami dapat mencapai potensi mereka sendiri. Baca lebih lanjut tentang akreditasi ISO 9001 kami dengan Institusi Standard British di sini.

  Hydraulics Online multiple award winners

  PEMENANG ANUGERAH

  Sehingga sekarang, kisah dan pencapaian kami telah membawa kepada anugerah untuk perdagangan dan kecemerlangan antarabangsa kami dalam khidmat pelanggan dan pengiktirafan yang kebanyakannya termasuk Jabatan Dagangan Antarabangsa UK dan Persekutuan Perniagaan Kecil UK. Ketahui lebih lanjut.

  hydraulics online icon community action

  TINDAKAN KOMUNITI

  Kami meluangkan masa untuk “berbakti” dan membantu sekolah, universiti dan projek dalam komuniti setempat kami; menyediakan penempatan pembelajaran berasaskan kerja kepada pelajar dan juga memberi inspirasi kepada generasi akan datang sebagai tetamu semasa rancangan radio sekolah.
   Baca lebih lanjut di sini.

  Bagaimanakah kami boleh membantu?

  Adakah anda sedang mencari rekaan sistem hidraulik yang lengkap atau: pam hidraulik, motor hidraulik, silinder hidraulik, pek kuasa hidraulik, penapis hidraulik, penumpuk hidraulik, injap hidraulik, kelengkapan dan aksesori hidraulik?

  Laman web kami hanya mempamerkan sedikit kerja yang kami terlibat dan produk yang kami bekalkan, oleh itu, jangan risau jika anda tidak dapat menemui perkara yang anda cari.

  line-green-vertical-separator

  Hubungi kami sekarang dengan menggunakan borang pertanyaan di sebelah kanan, sembang dalam talian kami di bahagian bawah halaman ini atau jika anda suka, boleh berhubung dengan kami melalui: sales@hydraulicsonline.com atau berbual dengan kami dii: +44 (0) 845 644 3640

  Kami berharap dapat bekerjasama dengan anda tidak lama lagi.

  Kami amat mengagumi Hydraulics Online kerana: capaian global ia mempunyai kedudukan berdaya saing yang jelas, model perniagaan yang kukuh dan rancangannya melabur dalam teknologi untuk lebih memahami pelanggannya dalam pasaran luas yang pelbagai di seluruh dunia.

  Dr. Kevin Gallimore, Ketua Kanan, Jabatan Pengurusan Perniagaan, Manchester Metropolitan University.

  Perkara yang mengagumkan saya tentang Hydraulics Online ialah semangat mereka. Hydraulics Online memahami perkhidmatan pelanggan unggul sangat penting dalam eksport sepertimana anda membina hubungan perniagaan dari jauh. Jika anda menggabungkannya dengan khidmat pelanggan yang cemerlang – seperti dilakukan oleh Hydraulics Online – anda akan berjaya dalam eksport. Saya amat gembira bekerjasama dengan mereka.

  Veronica Dawson, Penasihat Perdagangan, Jabatan Perdagangan Antarabangsa UK

  Benar-benar hebat apabila melihat cara anda mencabar status quo untuk mewujudkan pakar global penyedia penyelesaian e-dagang kepada pelbagai pangkalan pelanggan dari mana pun jua. Prinsip anda dengan mengutamakan kepentingan pelanggan sering didengari tapi dengan jelas anda berjaya membuktikannya.

  Russell Towlson, Jabatan Perdagangan Antarabangsa UK, Poland

  Amatlah menggembirakan apabila Hydraulics Online memenangi kategori eksport dalam Anugerah Perniagaan Barat Laut FSB kami. Syarikat itu menawarkan pelbagai produk hidraulik yang hebat, menjadikannya pangkalan tumpuan bagi syarikat dari dalam dan luar negara. Hakikatnya ia merupakan perniagaan berkualiti yang dipamerkan dalam bentuk kejayaan dan pertumbuhan berterusan, yang juga menjadikannya peneraju dalam perdagangan antarabangsa untuk perniagaan lain.

  Phil McCabe, Persekutuan Perniagaan Kecilan, UK