Quick Quote

Quick Quote

 • Please select the sector that most closely matches your own from the list below.
 • Drop files here or

  Velkommen til Hydraulics Online

  Velkommen til Hydraulics Online! Din uafhængige, globale partner til hydrauliske løsninger. Hvis det er hydraulisk, kan vi designe det, levere det, løse det, reparere det og sende det! Bliv vores partner, og opnå ting, du aldrig troede mulige…

  Mark og Helen Tonks grundlagde Hydraulics Online i 2004 med ambitionen om at skabe et specialiseret, uafhængigt hydraulikfirma, der kunne konkurrere med større, mere etablerede og produktledede aktører i branchen. I dag er Hydraulics Online den hydrauliske partner, der vælges af kunder over hele verden. Fra vores kontorer lidt syd for Manchester, Storbritannien, leverer Hydraulics Online en yderst personlig service til tusindvis af kunder over hele verden.
  Uanset om du er et etableret varemærke eller start-up virksomhed, der har brug for vejledning ved fremstilling af prototyper eller re-engineering, eller du søger regelmæssigt, omkostningseffektivt og pålideligt indkøb af kendt hydraulisk udstyr, så er vi dedikerede til at være konkurrencedygtige med hensyn til pris og levering og overlegne med hensyn til servicekvalitet i forhold til andre leverandører.
  Vores vision er at blive verdens førende leverandør af hydrauliske løsninger med kunden i centrum.

  10 grunde til at vælge os

  hydraulics online icon customer focus

  KUNDEN I FOKUS

  Det handler om dig: Vores førsteprioritet er kundetilfredshed. Uanset om det er et lille, enkeltstående job eller et varigt forhold, der leverer komplekse hydrauliske tjenester, vil vi gerne have, at du er glad for at have fundet os. Læs, hvad andre siger om os i vores kundeanmeldelser og casestudier.

  Hydraulics Online Independence

  100 % UAFHÆNGIGE

  Vi er 100 % uafhængige – ikke bare en salgsafdeling i en anden virksomhed – og giver adgang til over 80 hydrauliske brands, virkelig upartisk rådgivning og tilbyder de optimale løsninger til vores kunder. Hver gang.

  Hydraulics Online Personable Responsive Service

  PERSONLIG, LYDHØR SERVICE

  Hydraulik er normalt en del af et større produkt eller en service, så vi ved, at hvis vi ikke får det rigtigt, første gang og hurtigt, har det direkte indflydelse på dit omdømme, og på hvordan dine kunder ser dig. Vi er kendt for vores ihærdige tilgang og vilje til at gøre en ekstra indsats. Dit brand er i sikre hænder.

  Hydraulics Online Global Reach

  GLOBAL RÆKKEVIDDE

  Vi støtter kunder i 130 lande og betragtes i Storbritannien som en ”port” for hydrauliske løsninger til resten af verden. Vi spænder over 20 nøglesektorer og markeder, og vores viden og erfaringer er lige så brede som de er dybe: god service og viden har ingen grænser.

  Hydraulics Online Negotiation Power

  FORHANDLINGSSTYRKE

  Vores globale rækkevidde og integrerede partnerskaber med 140 leverandører giver os et uovertruffet valg og øget fleksibilitet i forbindelse med indkøb, både med hensyn til prissætning og levering – hvilket skaber positive resultater, hvor vi kan prioritere vores kunders behov.

  Hydraulics Online Technical Know-how

  TEKNISK KNOWHOW

  Vores tekniske team har 100 års erfaring med at levere verdensførende hydrauliske produkter, systemer og løsninger. Hundredvis af vores kunder er selv i hydraulikbranchen. De udnytter vores viden og uafhængighed til at maksimere deres eget salgspotentiale.         

  Hydraulics Online Innovative System Design

  INNOVATIVT DESIGN

  Uanset om du vil bevare fortiden eller omdefinere fremtiden, kan vi hjælpe dig med at opnå ting, du måske ikke troede mulige. Vi nyder en udfordring. Oplev vores partnerskaber med Concorde og HypED, det britiske hold, der konkurrerer i Elon Musks globale SpaceX Hyperloop-konkurrence.

  Hydraulics Online British Heritage and quality

  BRITISKE KVALITETSSTANDARDER

  Vi er bygget på kvalitet og er drevet af konstante forbedringer. Vi stræber altid efter at være det bedste, vi kan være, og sikrer, at vores kunder også kan nå deres eget potentiale. Læs mere om vores ISO 9001-akkrediteringer hos det britiske standardiseringsinstitut her.

  Hydraulics Online multiple award winners

  PRISVINDERE

  Vores historie og resultater til dato har ført til priser for vores internationale handel og ekspertise inden for kundeservice og anerkendelse fra mange, herunder UK Department for International Trade og UK Federation of Small Businesses. Find ud af mere.

  hydraulics online icon community action

  HANDLING I LOKALSAMFUNDET

  Vi tager tid til at “give det videre” og støtter skoler, universiteter og projekter i vores lokalsamfund, og vi stiller arbejdsbaserede praktikpladser til rådighed for studerende og inspirerer endog næste generation som gæster i et skoleradioprogram. Læs mere her.

  Hvordan kan vi hjælpe?

  Leder du efter et komplet hydrauliske systemdesign eller: hydrauliske pumper, hydrauliske motorer, hydrauliske cylindre, hydrauliske strømforsyningsenheter, hydrauliske filtre, hydrauliske akkumulatorer, hydrauliske ventiler, andet hydraulisk udstyr og tilbehør?

  Vores websted viser kun en lille del af det arbejde, vi er involverede i, og de produkter, vi leverer, så bare rolig, hvis du ikke kan finde det, du leder efter.

  line-green-vertical-separator

  Kontakt os nu ved hjælp af forespørgselsformularen til højre, vores online chat nederst på denne side, eller, hvis du foretrækker det, gennem e-mail på: sales@hydraulicsonline.com, eller ring til os på: +44 (0) 845 644 3640

  Vi ser frem til at samarbejde med dig snarest.

  Vi var især imponeret over Hydraulics Online på grund af: deres globale rækkevidde, klare konkurrencepositionering, stærke forretningsmodel og deres planer om at investere i teknologi for bedre at forstå deres kunder på en lang række markeder over hele verden.

  Dr. Kevin Gallimore, seniorchef, Business Management Department, Manchester Metropolitan University.

  Hvad der imponerer mig mest ved Hydraulics Online er deres passion. Hydraulics Online forstår, at fremragende kundeservice er afgørende for eksporten, da du opbygger det forretningsmæssige forhold over en afstand. Hvis du kombinerer dette med fremragende kundeservice, hvilket Hydraulics Online gør, vil din eksport lykkes. Jeg er meget glad for at arbejde sammen med dem.

  Veronica Dawson, handelsrådgiver, UK Department for International Trade

  Virkelig godt at se, hvordan I udfordrede status quo til at oprette en global, specialiseret leverandør af e-handelsløsninger til en mangfoldig kundebase helt fra bunden. Jeres mantra om at sætte kunden først høres ofte, men det ler helt klart lykkedes for jer.

  Russell Towlson, UK Department for International Trade, Polen

  Det er meget glædeligt, at Hydraulics Online vandt eksportkategorien i vores FSB North West Business Awards. Firmaet tilbyder et helt fantastisk udvalg af hydraulikprodukter, hvilket gør det til en vigtig leverandør for virksomheder hjemme og i udlandet. Det faktum, at det er en kvalitetsvirksomhed, afspejles i dens fortsatte succes og vækst, hvilket også gør den til en bannerfører i international handel for andre virksomheder.

  Phil McCabe, Federation of Small Businesses, UK