Quick Quote

Quick Quote

 • Please select the sector that most closely matches your own from the list below.
 • Drop files here or

  Welkom bij Hydraulics Online

  Welkom bij Hydraulics Online! Uw onafhankelijke, wereldwijde partner voor hydraulische oplossingen. Alles wat hydraulisch is, kunnen wij ontwerpen, leveren, oplossen, repareren en verzenden! Word onze partner en bereik dingen die u nooit voor mogelijk had gehouden…

  Mark en Helen Tonks richtten Hydraulics Online in 2004 op met de ambitie om een gespecialiseerd, onafhankelijk bedrijf op het gebied van hydrauliek op te bouwen dat zou kunnen concurreren met grotere, meer gevestigde en productgestuurde spelers in de sector. Vandaag de dag is Hydraulics Online de voorkeurspartner op het gebied van hydrauliek van klanten uit de hele wereld. Vanuit ons kantoor, ten zuiden van Manchester, VK, levert Hydraulics Online een in hoge mate gepersonaliseerde service aan duizenden klanten over de hele wereld.
  Of u nu een gevestigde „bekende naam“ bent of een startend bedrijf; of u nu advies nodig heeft bij het ontwikkelen van een prototype of re-engineering, of op zoek bent naar regelmatige, kosteneffectieve en betrouwbare inkoop van bekende hydraulische apparatuur, wij streven ernaar altijd concurrerend te zijn qua prijs en levering en om een betere service te leveren dan andere leveranciers.
  Onze missie is om wereldwijd een toonaangevende onderneming voor maatwerkoplossingen voor onze klanten op het gebied van hydrauliek te worden.

  10 redenen waarom klanten voor ons kiezen

  hydraulics online icon customer focus

  KLANTGERICHTHEID

  Het draait allemaal om u: klanttevredenheid is onze belangrijkste prioriteit. Of het nu gaat om een kleine, eenmalige klus of een langdurige relatie voor het leveren van complexe hydraulische diensten, wij willen dat u blij bent dat u ons heeft gevonden. Lees wat anderen over ons zeggen in onze klantbeoordelingen en casestudies.

  Hydraulics Online Independence

  100% ONAFHANKELIJK

  Wij zijn 100% onafhankelijk – en niet gewoon een verkooptak van een ander bedrijf – en bieden u meer dan 80 merken hydrauliek, werkelijk onafhankelijk advies en de beste oplossingen voor onze klanten. Altijd.

  Hydraulics Online Personable Responsive Service

  PERSOONLIJKE SERVICE WAARBIJ MET U MEEGEDACHT WORDT

  Hydrauliek vormt meestal een onderdeel van een groter product of grotere dienst, dus weten wij dat wanneer wij niet direct, gelijk en snel een goede service leveren dit direct van invloed is op uw reputatie en hoe uw klanten u zien. Wij staan bekend om onze volhardende aanpak en bereidheid om extra moeite te doen. Uw merk is bij ons in veilige handen.

  Hydraulics Online Global Reach

  WERELDWIJD BEREIK

  Wij ondersteunen klanten in 130 landen en worden in het Verenigd Koninkrijk beschouwd als de „poort“ tot hydraulische oplossingen in de rest van de wereld. Wij bedienen 20 bedrijfstakken en markten, en onze kennis en ervaring zijn even breed als grondig: fantastische service en kennis kennen geen grenzen.

  Hydraulics Online Negotiation Power

  STERKE ONDERHANDELINGSPOSITIE

  Ons wereldwijde bereik en integrale samenwerkingsverbanden met 140 leveranciers bieden ons een ongeëvenaarde keuze en een grote flexibiliteit op het gebied van inkoop voor wat betreft zowel prijzen als levering, waardoor een opwaartse spiraal ontstaat waarin we de behoeften van onze klanten op de eerste plaats kunnen zetten.

  Hydraulics Online Technical Know-how

  TECHNISCHE KNOWHOW

  Ons technische team heeft meer dan 100 jaar ervaring in het leveren van toonaangevende hydraulische producten, systemen en oplossingen. Honderden van onze klanten maken zelf deel uit van de hydraulische sector en maken gebruik van onze kennis en onafhankelijkheid om hun eigen afzetmogelijkheden uit te breiden.

  Hydraulics Online Innovative System Design

  INNOVATIEF DESIGN

  Of u nu het verleden wilt behouden of een andere wending wilt geven aan de toekomst, wij kunnen u helpen om dingen te bereiken die u niet voor mogelijk had gehouden. Wij zijn gek op uitdagingen. Lees meer over onze samenwerking met Concorde en HypED, het Britse team dat meedoet aan de wereldwijde SpaceX Hyperloop-race van Elon Musk.

  Hydraulics Online British Heritage and quality

  BRITSE KWALITEITSNORMEN

  Wij zijn gebouwd op kwaliteit en worden gedreven door voortdurende verbetering: we streven er altijd naar om naar beste kunnen te presteren en ervoor te zorgen dat ook onze klanten alles uit zichzelf kunnen halen. Lees hier meer over onze ISO 9001-certificering van de British Standards Institution.

  Hydraulics Online multiple award winners

  PRIJSWINNAARS

  Onze geschiedenis en onze prestaties tot nu toe hebben ons prijzen opgeleverd voor onze internationale betrekkingen en uitmuntende klantenservice, en erkenning van vele instanties, zoals het Britse Ministerie voor internationale handel en de Britse organisatie voor kleine ondernemingen. Meer informatie.

  hydraulics online icon community action

  MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID

  Wij zetten ons in om „iets terug te doen“ en scholen, universiteiten en projecten in onze lokale gemeenschap te ondersteunen. In dit kader verzorgen we praktijkonderwijs aan leerlingen en proberen bijvoorbeeld ook als gast in een schoolradioprogramma de nieuwe generatie te stimuleren. Lees hier meer.

  Hoe kunnen we u helpen?

  Bent u op zoek naar een volledig hydraulisch systeemontwerp of: hydraulische pompen, hydraulische motoren, hydraulische cilinders, hydraulische accu‘s, hydraulische filters, hydraulische accumulatoren, hydraulische kleppen, andere hydraulische apparatuur en toebehoren?

  Op onze website is slechts een klein deel te zien van de werkzaamheden die we kunnen uitvoeren en de producten die we kunnen leveren, dus maakt u zich geen zorgen als u niet kunt vinden wat u zoekt.

  line-green-vertical-separator

  Neem nu Contact met ons op door middel van het informatieformulier rechts of onze online chat onderaan deze pagina. U kunt ook contact met ons opnemen via e-mail op sales@hydraulicsonline.com of telefonisch op +44 (0) 845 644 3640

  Wij kijken ernaar uit om spoedig met u samen te werken.

  Wij waren zeer onder de indruk van Hydraulics Online door hun wereldwijde bereik, duidelijke positie ten opzichte van de concurrentie, hun sterke bedrijfsmodel en hun plannen om te investeren in technologie om hun klanten in een groot aantal markten over de hele wereld beter te begrijpen.

  Dr. Kevin Gallimore, Faculteitshoofd, Business Management Department, Manchester Metropolitan University.

  Wat me het meeste aanspreekt in Hydraulics Online is hun passie. Hydraulics Online begrijpt dat uitmuntende klantenservice van essentieel belang is in de internationale handel, omdat zakelijke relaties op afstand worden opgebouwd. Als je dat combineert met uitmuntende klantenservice – wat Hydraulics Online doet – kun je een succesvol exporteur worden. Ik werk heel graag met hen samen.

  Veronica Dawson, Exportadviseur, Britse Ministerie voor internationale handel

  Het is geweldig om te zien hoe jullie vanuit het niets voor een kleine revolutie hebben gezorgd en jullie hebben ontwikkeld tot een wereldwijde, gespecialiseerde aanbieder van e-commerce-oplossingen met een gevarieerd klantenbestand. Jullie mantra dat de klant op de eerste plaats komt, wordt vaak gehoord, maar jullie zijn hier duidelijk in geslaagd.

  Russell Towlson, Britse Ministerie voor internationale handel, Polen

  Ik ben blij dat Hydraulics Online de winnaar is in de categorie Export van onze FSB North West Business Awards. Dit bedrijf heeft echt een fantastisch assortiment hydraulische producten, waardoor het een referentiepunt is geworden voor binnenlandse en buitenlandse bedrijven. De kwaliteit van het bedrijf komt tot uitdrukking in zijn continue succes en groei, wat het ook een boegbeeld van internationale handel voor andere bedrijven maakt.

  Phil McCabe, Britse Vereniging van kleine ondernemingen