Quick Quote

Quick Quote

 • Please select the sector that most closely matches your own from the list below.
 • PLEASE NOTE - our independence in a global marketplace gives you choice on pricing and delivery; quick delivery may raise product and shipping costs and vice versa.

 • Drop files here or

  Velkommen til Hydraulics Online

  Velkommen til Hydraulics Online! En uavhengig global partner for hydraulikkløsninger. Hvis det er hydraulisk, kan vi designe, levere, løse, reparere og sende det. Hvis du samarbeider med oss, kan vi oppnå fantastiske ting sammen.

  Mark og Helen Tonks stiftet Hydraulics Online i 2004 med det mål å opprette et spesialisert, uavhengig hydraulikkselskap som kunne konkurrere med større og kjente produktfokuserte selskaper i industrien. I dag er Hydraulics Online en anerkjent hydraulikkpartner på global basis.
  Fra kontorene våre sør for Manchester i Storbritannia tilbyr Hydraulics Online en personlig tilpasset tjeneste for tusenvis av kunder over hele verden.
  Vi kan hjelpe deg hvis du representerer et etablert og kjent selskap eller en nystartet bedrift, hvis du trenger veiledning under utforming av prototyper eller hjelp til omarbeiding av utvikling eller hvis du er ute etter en pålitelig og kostnadseffektiv kilde for kjente merker innen hydraulisk utstyr. Målet vårt er å være konkurransedyktig på pris og levering og uovertruffen når det gjelder kvalitet på tjenester sammenlignet med andre leverandører.
  Vi ønsker å bli verdenslederen innen levering av kundefokuserte hydraulikkløsninger.

  10 grunner til å velge oss

  hydraulics online icon customer focus

  KUNDEFOKUS

  Vi har fokus på deg: vi prioriterer kundetilfredshet. Vi ønsker å gi deg en fantastisk opplevelse uavhengig av om det gjelder en mindre engangsjobb eller et langvarig forhold med levering av kompliserte hydrauliske tjenester. Se hva andre har å si i kundeanbefalingene og eksempelstudiene våre.

  Hydraulics Online Independence

  100 % UAVHENGIG

  Vi er 100 % uavhengig – vi er ikke bare salgsavdelingen til et større selskap – og kan tilby varer fra mer enn 80 produsenter av hydraulikkprodukter, upartisk rådgivning og optimale løsninger for kundene våre. Hver eneste gang.

  Hydraulics Online Personable Responsive Service

  PERSONLIG OG RASK SERVICE

  Hydraulikksystemer er ofte en del av et større produkt eller en tjeneste, så vi vet at det er viktig at ting går som planlagt på første forsøk, hvis ikke går det utover omdømmet ditt og hvordan kundene dine oppfatter deg. Vi er kjent for å arbeide hardt og være villige til å gi ekstra for kundene våre. Merkevaren din er trygg hos oss.

  Hydraulics Online Global Reach

  GLOBAL REKKEVIDDE

  Vi støtter kunder i 130 land og i Storbritannia er vi ansett som porten til resten av verden når det gjelder hydraulikkløsninger. Vi har kunnskap og erfaring som er like bred som den er dyp, og som dekker 20 nøkkelsektorer og -markeder, og vi kan tilby eksepsjonell service og et fantastisk kunnskapsnivå uten grenser.

  Hydraulics Online Negotiation Power

  FORHANDLINGSKRAFT

  Den globale rekkevidden og de integrerte partnerskapene våre med 140 leverandører lar oss tilby et uovertruffent utvalg og fleksibilitet når det gjelder både priser og levering – noe som skaper en god sirkel der vi kan prioritere kundenes behov.

  Hydraulics Online Technical Know-how

  TEKNISK EKSPERTISE

  Teknikerne våre har en samlet erfaring på 100 år innen levering av verdensledende hydraulikkprodukter, -systemer og -løsninger. Hundrevis av kundene våre er selv en del av hydraulikkindustrien, og drar nytte av kunnskapen og den uavhengige posisjonen vår for å kunne maksimere salgspotensialet sitt. 

  Hydraulics Online Innovative System Design

  INNOVATIVT DESIGN

  Enten du vil bevare fortiden eller redefinere fremtiden kan vi hjelpe deg med å oppnå ting du kanskje trodde var umulige. Vi elsker utfordringer. Les mer om partnerskapene våre med Concorde og HypED, det britiske laget som deltar i Elon Musks globale SpaceX Hyperloop-konkurranse.

  Hydraulics Online British Heritage and quality

  BRITISKE KVALITETSTANDARDER

  Vi er bygd på kvalitet fra bunnen av og jobber kontinuerlig for å forbedre oss. Vi prøver alltid å være blant de beste, og vil hjelpe klientene våre med å realisere potensialet sitt. Les mer om ISO 9001-sertifiseringen vår fra British Standards Institution her.

  Hydraulics Online multiple award winners

  PRISVINNERE

  Historien vår og prestasjonene våre har ført til priser og anerkjennelse for vår internasjonale handel og fremragende kundeservice fra en rekke kilder, blant annet UK Department for International Trade og UK Federation of Small Businesses. Finn ut mer.

  hydraulics online icon community action

  EN SAMFUNNSSTØTTE

  Vi tar oss tid til å gi tilbake og støtter skoler, universiteter og prosjekter i lokalsamfunnet, tilbyr utplasseringer for studenter og prøver å inspirere kommende generasjoner ved å delta i et program på skoleradioen. Finn ut mer her.

  Hva kan vi gjøre for deg?

  Er du ute etter fullstendige design av hydraulikksystemer eller: hydraulikkpumper, hydraulikkmotorer, hydraulikksylindere, hydrauliske strømforsyningsenheter, hydraulikkfiltre, hydrauliske akkumulatorer, hydraulikkventiler eller annet hydraulikkutstyr og tilbehør?

  Nettstedet vårt viser kun en liten del av arbeidet vi er involvert i og produktene vil tilbyr, så det er ingen grunn til bekymring hvis du ikke finner det du er ute etter.

  line-green-vertical-separator

  Ta kontakt nå via forespørselskjemaet til høyre eller chatten vår nederst på siden. Eventuelt kan du kontakte oss via: sales@hydraulicsonline.com eller ringe oss på: +44 (0) 845 644 3640 

  Vi gleder oss til å samarbeide med deg.

  Vi var spesielt imponert over Hydraulics Online fordi de: har global rekkevidde, er konkurransedyktige, har en god forretningsmodell og planlegger å investere i teknologi for å få bedre forståelse av kundene sine i en rekke forskjellige markeder i hele verden.

  Dr. Kevin Gallimore, Senior Head, Business Management Department, Manchester Metropolitan University.

  Det som imponerer meg mest, er lidenskapen hos Hydraulics Online. Hydraulics Online forstår at utmerket kundeservice er enormt viktig innen eksport, siden du skaper et forretningsforhold over distanser. Hvis du kombinerer det med utmerket kundeservice, slik som Hydraulics Online gjør, kan du lykkes innen eksport. Jeg er veldig fornøyd med samarbeidet vårt.

  Veronica Dawson, Trade Adviser, UK Department for International Trade

  Det er fantastisk å se hvordan dere har utfordret status quo for å skape en global spesialisert leverandør av løsninger via e-handel til en mangfoldig kundebase fra ingensteds. Det er mange som sier at de har kunden i fokus, men dere har lykkes med dette.

  Russell Towlson, UK Department for International Trade, Polen

  Det er godt å se at Hydraulics Online vant prisen for eksportkategorien i FSB North West Business Awards. Selskapet tilbyr et fantastisk utvalg av hydraulikkprodukter, og er en selvsagt leverandør for selskaper både i Storbritannia og internasjonalt. Selskapets kvaliteter er reflektert i den kontinuerlige veksten og suksessen, som også gjør det til et godt eksempel til etterfølgelse innen internasjonal handel.

  Phil McCabe, Federation of Small Businesses, UK

  It looks like you're visiting us from the US

  close x

  WELCOME!

  WE ARE A ONE-STOP HYDRAULIC HUB, OFFERING EUROPEAN BRANDS AND

  FAST DELIVERY TO THE US

  Contact our award-winning team today for a
  competitive quote and lead-time on:

  Parker Denison | Bosch Rexroth | Danfoss | Casappa | Hawe
  Dowty | MP Filtri | Oil Control | Smiths Industries | Vivoil | Walvoil

  Quick quote