Quick Quote

Quick Quote

 • Please select the sector that most closely matches your own from the list below.
 • Drop files here or

  Välkommen till Hydraulics Online

  Välkommen till Hydraulics Online! Din Globala och oberoende utvecklingspartner för hydrauliksystem. Om det handlar om hydraulik, så kan vi utvecka, köpa in, reparera, sälja och leverera! Samarbeta med oss för att nå nya höjder utöver all förväntan.

  Hydraulics Online är ett familjeföretag som grundades år 2004 av Mark och Helen Tonks med visionen att skapa ett oberoende, nischmarknadsföretag med hög konkurrenskraft gentemot de stora, mer etablerade och mer varumärkesledda företagen inom hudraulikindustrin. Idag är Hydraulics Online ansedd som en global och oberoende hydraulikpartner i särklass. Från vår anläggning, söder om Manchester i Storbritannien, levererar vi serviceinriktade produkter och tjänster till tusentals kunder över hela världen.
  Vår målsättning är att förse våra kunder med konkurrenskraftiga lösningar vad gäller priser och leveranstider, samt en världsledande servicekompetens och teknisk rådgivning. Vi hjälper både etablerade och välkända varumärken, så väl som nyetablerade småföretag med rådgivning för nyutveckling, vidareutveckling och uppgradering av befintliga produkter, samt försäljning av ett brett sortiment av driftsäkra hydraulik produkter.
  Vår vision är att bli världsledande leverantör av kundcentriska hydraulik systemlösningar.

  10 Starka Skäl För Att Välja Oss

  hydraulics online icon customer focus

  Kundfokus

  Allt handlar om dig: vår främsta prioritering är nöjda kunder. Vare sig det handlar om ett engångsjobb eller ett långsiktigt samarbete av mer komplexa hydrauliklösningar, så vill vi att alla våra kunder skall känna att de har hittat rätt. Här kan du läsa om vad våra kunder säger om oss, alternativt granska våra fallstudier.

  Hydraulics Online Independence

  Oberoende

  Vi är 100% oberoende, vilket innebär att vi inte enbart är en försäljningsenhet för ett annat företag eller bundna till något specifikt varumärke. Vi distribuerar drygt 80 hydraulikvarumärken och erbjuder garanterat optimala, oberoende och kundcentriska lösningar och rådgivning. Alltid.

  Hydraulics Online Personable Responsive Service

  Snabb och Personlig Service

  Hydraulik utgör ofta en del av en större produktlösning eller service, så vi förstår vikten av att kunna leverera snabbt och att allt blir rätt från början, samt att om vi gör ett bra jobb, så har det en direkt positiv inverkan på ert rykte och era kunders omdöme. Vi är världskända för vår kvalitet, servicenivå och vår strävan att ge det lilla extra. Ditt företag är i säkra händer.

  Hydraulics Online Global Reach

  Global Täckning

  Vi säljer till kunder i över 130 länder och är, inom Storbritannien, ansedda vara ”nyckeln till export” till resten av världen. Vår tekniska kunskap, erfarenhet och servicenivå ser inga gränser och ger förutsättning för bred täckning inom 20 olika sektorer and marknader.

  Hydraulics Online Negotiation Power

  Förhandlingsstyrka

  Vår kundbas, globala täckning och nära samarbete med 140 tillverkare och leverantörer ger oss flexibilitet och tillgång till ett brett urval av produkter på marknaden, samt en stark förhandlingsstyrka vad gäller priser och fraktkostnader. Vi delar naturligtvis med oss av dessa synergieffekter till våra kunder och samarbetspartner och ser alltid till att våra kunders behov kommer först.

  Hydraulics Online Technical Know-how

  Teknisk Expertis

  Vårt tekniska serviceteam har över 100 års gemensam erfarenhet av att leverera världsledande hydraulik produkter och funktionella systemlösningar. Hundratals av våra direkta kunder agerar själva inom hydraulinkindustrin och kan själva ta direkta fördelar av vår kunskap och vårt oberoende och på så sätt maximera deras egna lönsamheter.

  Hydraulics Online Innovative System Design

  Innovativ Design

  Oavsett om du arbetar med vidareutveckling av existerande lösningar eller planerar nyutveckling och design för framtiden, så hjälper vi dig nå nya höjder. För oss betyder nya utmaningar nya möjligheter. Läs om vårt samarbete med Concorde och HypED, det brittiska teamet som medverkade i Elon Musks globala SpaceX Hyperloop tävling.

  Hydraulics Online British Heritage and quality

  Brittisk Kvalitetsstandard

  Kvalitet sitter i kärnan av vår verksamhet och drivs av en kontinuerlig strävan att innovera och förbättra allt inom vår operationella verksamhet, samt en önskan att även våra kunder och samarbetspartner uppnår sin högsta potential.
  Läs mer om vår ISO 9001 certifiering utförd av The British Standards Institution.

  Hydraulics Online multiple award winners

  Prisbelönat Företag

  Vår framgång och ambition har genom tiderna lett till åtskilliga utmärkelser och priser för vår internationella handel och exeptionella servicenivå, från bl a The UK Federation of Small Businesses. Läs mer här.

  hydraulics online icon community action

  Vårt bidrag till Samhället

  Vi lägger stor vikt i vårt ansvar att stödja skolor, universitet och olika projekt inom samhället för att främja kunskap och ge inspiration till framtidens yrkesarbetare och ledare. Läs mer här om vårt engagemang och hur vi medverkade i engelska Seabridge-skolans juniorradio repotage.

  Hur kan vi hjälpa till?

  Letar du efter en integrerad och komplett hydraulisk systemlösning eller: hydraulpumpar, hydraulmotorer, hydraulcylindrar, hydraulik enheter, hydraulfilter, hydrauliska ackumulatorer, hydraulventiler eller annan hydraulisk utrustning och komponenter?

  Vår websida visar endast ett litet urval av vårt produktsortiment och service, så det är alltid värt att kontakta oss direkt om det är något du inte hittar.

  line-green-vertical-separator

  Kontakta oss redan idag via; formuläret på höger sida eller vår online chat längst ner på denna sida. Alternativt kan du nå oss via E-post alternativt telefon: +44 (0)845 644 3640

  Vi ser fram mot ett samarbete.

  Det som främst imponerade på oss gällande Hydraulics Online var deras globala täckning, deras tydliga positionering gentemot sina konkurrenter, starka affärsmodell, samt deras planer att investera i ny digital teknologi för att bättre kunna kartlägga och förstå sina kunders behov runtom i världen

  Dr. Kevin Gallimore, Senior Head, Business Management Department, Manchester Metropolitan University.

  Det som imponerar på mig mest gällande Hydraulics Online är deras passion. Hydraulics Online förstår vikten av exeptionell kundservice inom exportförsäljning och att förtroende och tillit blir extra viktigt i en relation med långa geografiska avstånd.  Hydraulics Online har alla förutsättningar för att lyckas inom export och jag känner en enorm tillfredsställelse över att jobba tillsammans med dem.

  Veronica Dawson, Trade Adviser, UK Department for International Trade

  Verkligen inspirerande att ta del av ert nytänkande och hur ni från ingenting bröt mönstret inom hydraulikindustrin och skapade en global kundbas och en unik, online marknadsplats. Ert mantra; att kunden alltid kommer först, är något man ofta hör, men i ert fall är det tydligt att ni verkligen har lyckats.

  Russell Towlson, UK Department for International Trade, Polen

  Det är mycket glädjande att se att Hydraulics Online vann första pris i FSB North Wests exportkategori. Hydraulics Online erbjuder ett fantastiskt, brett hydrauliksortiment och har etablerats sig som ett första val bland kunder på både hemmaplan och interationellt. Deras verksamhet är byggd på kvalitet, vilket avspeglas tydligt i deras kontinuerliga framgång och tillväxt och faktumet att de om och om igen blir efterfrågade att hantera exporthandel åt andra företag inom samma industri.

  Phil McCabe, Federation of Small Businesses, UK